Mijn account als kattenoppasser annuleren/verwijderen

Oh, dat is jammer, we vinden het spijtig om te zien dat je vertrekt.

Het verwijderen van je profiel als kattenoppasser

Ga alsjeblieft naar je Cat in a Flat instellingen en scroll naar beneden om je profiel te verwijderen. Als je nog een actief boekingsverzoek hebt, moet je deze eerst weigeren.

Houd er rekening mee dat vanwege veiligheids- en verzekeringsdoeleinden het 30 dagen zal duren voordat al je gegevens volledig zijn verwijderd.

Het verwijderen van je Stripe account

Cat in a Flat slaat je bankgegevens niet op, dit gebeurt via onze beveiligde betalingspartner Stripe.

Om je Stripe account te verwijderen, log alsjeblieft in op - https://dashboard.stripe.com/login

Ga vervolgens naar Instellingen. Eenmaal in de Instellingen, klik je op 'Bedrijf', hier kun je onderin je Stripe account sluiten.

P.S.: Als je denkt dat je mogelijk in de toekomst weer wilt beginnen met kattenoppassen, dan kun je overwegen om je account tijdelijk te sluiten in plaats van te verwijderen. Op die manier raak je je beschrijving en eventuele verzamelde beoordelingen niet kwijt. Dit kun je doen in je Cat in a Flat 'Instellingen', klik hier links naast de 'Verwijderen' knop op 'Profiel Verbergen'.