Kan ik meldingen of sms-berichten ontvangen?

Ja, absoluut!

Voor de beste en meest efficiënte manier om op de hoogte te blijven van je boekingen, raden we je aan om onze app te downloaden.

Nadat je de app gedownload hebt, zorg ervoor dat je meldingen voor deze app toestaat.

Wat als ik de app niet heb?

Maak je geen zorgen, als je onze app niet gebruikt, ontvang je altijd een update via e-mail. Voor belangrijke updates, zoals “je boeking is bevestigd”, ontvang je ook een sms-bericht.

Ontvang je de meldingen/sms-berichten niet?

• Controleer je telefoonsinstellingen. Push-meldingen voor de app moeten worden ingeschakeld in de eigen instellingen van je telefoon. Dit kan niet worden gedaan via de instellingen van je Cat in a Flat-profiel.

• Heb je de app verwijderd maar ontvang je nog steeds geen sms-berichten? Open dan je boeking via een email die je van ons over je boeking hebt gehad, dit zou de sms-service opnieuw voor je moeten activeren.