Hoe vind ik mijn unieke profiel link?

Zo vind je jouw unieke profiel link

Als je jouw fantastische profiel wilt promoten, zorg er dan alsjeblieft voor dat je de juiste link deelt door alleen de "PROFIEL DELEN" knop te gebruiken.

Volg deze simpele stappen om jouw unieke profiel link te vinden:

STAP 1:  Log in en ga naar je Dashboard (klik op je profielicoon).

STAP 2: Klik op de 'Bekijk profiel' link (in de oranje balk).

STAP 3: Klik op "PROFIEL DELEN".

STAP 4: Kopieer je unieke link naar je klembord en plak het vervolgens waar je het wilt delen.

LET OP:
Je URL moet altijd kort zijn, met een nummer aan het einde - bijv. https://catinaflat.com/pet-sitter/26