Ik ben een kattenoppasser, hoe kan ik mijn bankgegevens bijwerken / wijzigen?

Cat in a Flat slaat je betalingsgegevens niet op, dit gebeurt allemaal via onze beveiligde betalingspartner Stripe.

Om je bankgegevens te bekijken of te wijzigen, log je in op je Cat in a Flat account en ga je naar je Instellingen.

Klik daar op 'Stripe account bewerken'.

Je wordt vervolgens doorgestuurd naar je Stripe account en gevraagd om in te loggen.

Eenmaal ingelogd, ga je naar de 'Instellingen' (tandwiel) in de rechterbovenhoek. In de 'Instellingen' klik je op "Bedrijf", vervolgens op "Accountgegevens" waar je in het uitklapmenu klikt op "Bankrekeningen en valuta's". Hierna klik je op de 3 puntjes rechts naast jouw bankgegevens en klik je op "Bankrekening Bewerken".

Neem alsjeblieft contact op met Stripe support als je je inloggegevens voor Stripe niet kunt herinneren of als je verdere hulp nodig hebt binnen je Stripe account.

LET OP: Als je je emailadres in je profiel wijzigt, vergeet dan niet om deze ook in je Stripe account te wijzigen. Dit gebeurt NIET automatisch.