Waarom kan ik mijn boeking niet bevestigen?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom je moeite hebt om je boeking te bevestigen, maar geen zorgen, we zijn hier om te helpen.

De knop 'Boek Nu' is grijs en kan niet worden aangeklikt:

Als de knop 'Boek Nu' inactief is, betekent dit dat je kattenoppasser nog niet heeft aangegeven dat hij beschikbaar is. Vraag hem alsjeblieft om op de knop 'Beschikbaar' te klikken. Zodra dit is gebeurd, kun je doorgaan met je boeking.

De bankgegevens van de kattenoppasser moeten worden bijgewerkt:

Als je een bericht ziet waarin staat:

We ondervinden momenteel wat problemen met het betalen van de door jou gekozen oppasser. Neem alsjeblieft contact met ons op via support@catinaflat.com voor verdere informatie.

Dit betekent vaak dat de kattenoppasser zijn gegevens moet bijwerken in zijn Stripe account. Vraag alsjeblieft aan je kattenoppasser om dit te doen en om jou te laten weten zodra dit is gebeurd. Daarna kun je je boeking bevestigen.

Als je boeking binnen enkele dagen gaat beginnen, neem dan alsjeblieft contact met ons op zodat we jou en de kattenoppasser kunnen helpen om de boeking sneller te verwerken.

Belangrijk: Het is verplicht om via Cat in a Flat te boeken en te betalen zoals vermeld in onze Algemene Voorwaarden. Betaal nooit rechtstreeks, bijvoorbeeld met contant geld - hierdoor komt je boeking niet in aanmerking voor onze Cat in a Flat Garantie en 24/7 klantondersteuning.

Misschien vind je deze helpartikelen ook nuttig:

Hoe boek ik een kattenoppasser?

Wanneer betaal ik de kattenoppasser?