Heeft Cat in a Flat een app voor kattenoppassers?

Ja, Cat in a Flat heeft een gratis app voor iPhone en Android, waarmee het snel en gemakkelijk is om je kattenoppasjobs te beheren.

Download de Cat in a Flat app van de Google Play Store of de App Store.

  • Maak een mooi profiel aan

  • Ontvang directe meldingen en nofiticaties voor kattenoppasjobs

  • Reageer snel en eenvoudig via ons chatsysteem

  • Houd je profiel en beschikbaarheidskalender up-to-date

  • Veilige en beveiligde betalingen

  • Vind handige Formulieren & Tips om je te helpen de beste kattenoppasser te zijn

Download de Cat in a Flat app





















 


Cat in a Flat

De Vertrouwde Kattenoppasgemeenschap

catinaflat.com


•••••


Vind de beste kattenoppasser bij jou in de buurt. Zoek Hier


Hoe werkt kattenoppas? Kijk Hier


Voor tips en informatie over kattenverzorging, bezoek onze Blog

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.