Hoe meld ik me aan als kattenoppasser?

Ben je DOL op katten?

Dan lijk je de perfecte persoon om lid te worden van onze kattenliefhebbende, kattenvererende gemeenschap!

Volg deze stappen om je gratis aan te melden bij Cat in a Flat

1. Registreer en maak je profiel aan als kattenoppasser.

2. Zodra je profiel compleet is, klik je op de knop "Indienen voor Goedkeuring".

3. We zullen vervolgens controleren of we alles van je hebben wat we nodig hebben en je profiel online zetten (dit duurt meestal een week).

*Let op: We accepteren alleen volledig ingevulde profielen. Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op.

Als je bent ingelogd, heb je toegang tot je dashboard. Hier vind je jouw profielgegevens, instellingen en enkele handige formulieren en tips om je door het kattenoppasproces te begeleiden.

Lees hier meer informatie over hoe je een geregistreerde huisdierenoppasser kunt worden.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze gemeenschap en hopen dat je geniet van je kattenknuffelwerk =^.^=