Heeft Cat in a Flat een app? Hoe kan ik zoeken naar kattenoppassers?

Ja, Cat in a Flat heeft een app voor iPhone en Android die het snel en gemakkelijk maakt om de beste en betaalbare kattenoppassers bij jou in de buurt te vinden.

Nadat je de Cat in a Flat app hebt gedownload vanuit de Google Play Store of de App Store, kun je deze eenvoudige stappen volgen om de perfecte kattenoppas voor jou en je kat te vinden:

Stap 1: Voer je postcode in om gematcht te worden met gescreende en beoordeelde kattenoppassers bij jou in de buurt.

Stap 2: Beslis of je kat dagelijkse bezoeken aan huis nodig heeft of dat de kattenoppasser moet blijven overnachten.

Stap 3: Neem gratis contact op met lokale kattenoppassers. We raden aan om contact op te nemen met 2 - 3 kattenoppassers tegelijkertijd. Hier vind je enkele tips over hoe je de beste kattenoppasser voor jouw kat kunt kiezen.

Stap 4: Nodig je favoriete kattenoppasser uit voor een gratis kennismakingsgesprek. Dit kan ook via een videogesprek als je dat liever hebt.

Stap 5: Boek je kattenoppasser via de Cat in a Flat app - hiermee wordt je boeking bevestigd en de Cat in a Flat Garantie gevalideerd. Hier vind je een handige gids over hoe je je het beste kunt voorbereiden op je kattenoppasser.

Stap 6:
 Ontspan en weet dat je kat goed verzorgd zal worden terwijl je weg bent. Vergeet niet om je kattenoppasser te vragen dagelijkse foto updates te sturen voor extra gemoedsrust.

Download de Cat in a Flat App